Ecobox Villa

Home/Ecobox Villa
Ecobox Villa 2017-05-10T20:59:14+00:00

Besparing på upp till 14 % sinutec villa

Ecobox för villa och mindre lokaler

Ecobox Villa ser till att precis rätt mängd energi som behövs för att maximera effektiviteten levereras till de olika elektriska apparater du använder. Den optimala spänning för elektrisk utrustning är 220V; emellertid är de typiska UK inkommande spänningsmedelvärden 242 V eller mer. Detta slöseri med energi är mycket kostsamt och skadligt för din utrustnings livslängd.

SinuTECs Ecobox optimerar den spänning som tillförs för att minska din energiförbrukning och CO2. Du hittar stora, garanterade besparingar på hem, allmännyttiga bostäder, restauranger, pubar, detaljhandel, kontor, sjukvård och mycket mer.

Hur fungerar Ecobox?

SinuTECs enheter installeras snabbt och enkelt efter din elektriska mätare, bredvid din huvudsakliga elcentral. Ecobox optimerar automatiskt den spänning som tillförs till alla dina elektriska apparater, omedelbart sparar den energi.

Hur Ecobox gynnar mig?

SinuTecs smarta energibesparande lösning för Villa sparar vanligtvis mellan 8% -14% på din elräkning och kan hantera alla dina laster utan ändringar i elektrisk infrastruktur. Den smarta EcoBoxen har underspänningsskydd tillsammans med automatisk och manuellt bypass skydd och är fullt kompatibel med solpaneler och vindkraftverk. Den erbjuder också ett kommunikations- och kontrollalternativ samt smarta mätare (EMS), så att du i realtid kan jämföra din elförbrukning i siffror dagligen, veckovis, månadsvis och årligen. Minska CO2 och ta kontroll över din energiförbrukning med EMS-övervakning.

Fördelar

  • Installeras utan några ändringar i befintlig infrastruktur
  • Ger smart mätning av energiförbrukningen
  • Hanterar alla dina laster
  • Kompatibel med solpaneler och vindkraftverk
  • Förlänger livslängden på elektrisk utrustning
  • Installeras snabbt och enkelt
  • Minskad miljöpåverkan
  • Inkluderar underspänningsskydd
  • Säkerställer spänningsoptimering för hela fastigheten

Gör skillnad med SinuTECs Ecobox

SinuTEC levererar smarta energieffektiva lösningar som ständigt möter kunders ökade elkostnader.
Tack vare den robusta konstruktionen och enkel installation kan du njuta av effektoptimering utan några bekymmer. Du kan räkna med att Ecobox arbetar i bakgrunden och sparar el, vilket minskar koldioxidutsläppen och förlänger livet för alla dina elektriska apparater.

 

Kontakta oss nu så hjälper vi dig/er mot en grönare och mer kostnadseffektiv energianvändning.